Pressemelding: Aalan gård inngår samarbeid med Hurtigruten

aalan-logo-CMYKlast ned

Hurtigruten gikk i fjor høst ut med invitasjon til lokalmatprodusenter i hele Norge: «Hurtigruten er opptatt av å gi våre gjester en spennende og god matopplevelse. Vår ambisjon er å utvide vårt sortiment med lokale råvarer, og ønsker med det å gi våre gjester en enda større og mer unik opplevelse. Vi ønsker derfor å invitere lokale leverandører til etsamarbeid.»

Etter en rekke møter i fjor høst sammen med Matmerk og Hurtigruten, samt deltakelse på «Opplev Hurtigruten i Oslo» i forrige uke, kom i dag beskjed om at Aalan gård er en av de utvalgte bedriftene. I første omgang omhandler dette produkter til Hurtigrutens tre retters-meny. Det jobbes videre med produktspekter til frokostbuffet og lunsjbuffet.

Konsernsjef i Hurtigruten, Daniel Skjeldam, presenterte dette på en pressekonferanse i Berlin i dag.

Dette er en gledelig nyhet for oss på Aalan gård – sier Knut Åland. Det vil gi oss en unik mulighet til å profilere våre produkter på et av Norges fremste reiselivsprodukt. Turistene vil både få anledning til å smake på produktene i restauranten, og kjøpe de i butikken ombord.

For mer info kontakt Knut Åland på 97711184.

Yngve Skog Rodal 94181896 (Hurtigruten).