CAPRA FÅR SPESIALITETSMERKE

 

20140117-095614.jpglogo

Under Grüne Woche i Berlin, fikk Tove Åland det synlige beviset på at Capra nå er en matspesialitet. Capra er faktisk den første nordnorsk osten som får spesialitetsmerket for sin unike smak, dette er kjempemorsomt – sier Tove Åland.

IMG_5562Capra er en halvfast gråmuggost. Osten er ystet av dagsfersk økologisk geitmelk, og modnet i 8-12 uker før salg. Smaken er mild og med særpreg av geit, og utvikler mer aroma ved lagring. Produktet er laget i liten skala etter en lokal oppskrift og var den første osten som ble produsert på Aalan gård. Osten er bare tilsatt kultur, løype og salt.

Om spesialitetsmerket:

Spesialitet-merket garanterer unike smaksopplevelser.
Merkede produkter skiller seg ut fra andre ved at råvarer og produksjonsprosess blir nøye vurdert. Det samme gjelder egenskaper som modenhet, ferskhet og smak.
I dag er 200 produkter godkjent. Se etter Spesialitet-merket når du handler.

 

 

For mer info kontakt:

Knut Åland 97711184

Agneta Moen: 91395007 (Matmerk)

class=»alignnone size-full» />

2 tanker om “CAPRA FÅR SPESIALITETSMERKE

  1. Gratulerer med spesialitetsmerket!
    For en som meg som bor langt sør, vil det være interessant å vite om dere har en nettbutikk, eller om det går an å bestille i smått og få tilsendt varer.

    Med hilsen
    Torhild Nesmann Halvorsen
    Kristiansand

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *