Snart klar for Grüne Woche

I år som i fjor skal Lofoten, LofotenMat og Aalan Gård delta på norges stand på Grune Woche i Berlin, som er en av verdens største forbrukermesser. I år er det jeg og Heidi som reiser nedover med en god del ost i bagasjen. I dag På tirsdag leverte jeg ca 45 kilo ost til transportøren som skal frakte osten til Tyskland, sammen med andre delikatesser fra Lofoten. Planen er å holde bloggen oppdatert med bilder underveis.


Fra regjeringen.no:

Norge deltar fra 16. – 25.01. på Grüne Woche i Berlin, en av verdens største forbrukermesser for landbruk, mat og reiseliv. Landbruks- og matdepartementet står bak den norske deltakelsen med bla. Innovasjon Norge og Norges ambassade i Berlin som sentrale samarbeidspartnere.

Landbruk, mat og reiseliv

Den norske deltakelsen er et viktig bidrag i å teste og utvikle markedet for norske mat- og reiselivsprodukter gjennom en generell Norges-profilering og mer spesifikk produktmarkedsføring. Den norske standen tjener også som en næringspolitisk møteplass på høyt nivå.

Smaken av Norge – en reise verd

Temaet for den norske stand i 2009 er «Smaken av Norge – en reise verd» og favner opplevelser knyttet til landbruk, mat og reiseliv i hele spekteret fra nord, fjord og innland. Grüne Woche er en av verdens største forbrukermesser for mat og landbruk med nær 600.000 besøkende, ca 1700 utstillere fra 60 land og rundt 4000 journalister. Landbruks- og matminister Lars Peder Brekk åpner den norske utstillingen fredag morgen 16. januar 2009.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *